Begin jij ook je droomwinkel?

Werkplaats Stadshart Oss biedt startende ondernemers een unieke kans hun droom van een winkel waar te maken. Alleen of samen met anderen kunnen starters in de winkelpanden Genske 4 en 5 een winkel, horecagelegenheid of werkplaats/atelier met verkoop beginnen. De voorwaarden zijn zeer gunstig.

Werkplaats Stadshart Oss ondersteunt de starters op allerlei terreinen: allereerst met lage huurkosten, maar ook kennis en contacten voor bijvoorbeeld de formulering van een businessplan of bij de marketingcommunicatie. Daarvoor werkt Werkplaats Stadshart samen met diverse Osse organisaties. In ruil voor ondersteuning in de marketingcommunicatie van deze Droomwinkeliers, biedt de Werkplaats een gratis werkplek voor een aanstormend communicatietalent. De Werkplaats wil hiermee allereerst jong ondernemerschap een kans bieden, maar verwacht dat het ook bijdraagt aan nieuwe verdienmodellen en nieuwe winkelconcepten in het Osse centrum.

De kandidaten wordt gevraagd hun plannen te presenteren aan een kleine commissie. Het project kent een looptijd van 2 jaar en het is de bedoeling in een tweede ronde opnieuw enkele starters een kans te bieden.

Enthousiaste starters met de ambitie een eigen winkel te runnen, kunnen zich aanmelden door contact op te nemen met Jack van Lieshout. Voor meer informatie kunt u hem ook altijd contacten.