Begin jij ook je droomwinkel?

Centrummanagement Oss (CMO) biedt startende ondernemers opnieuw een unieke kans hun droom van een winkel waar te maken. Alleen of samen met anderen kunnen starters in de panden, waar we samen naar op zoek gaan, een winkel, horecagelegenheid of werkplaats/atelier met beginnen. We zoeken naar concepten die nieuw zijn!

Het CMO ondersteunt de starters met een mooi en onderscheidend ondernemersplan op diverse terreinen: allereerst met een bijdrage in de huurkosten voor de startperiode, maar ook kennis en contacten voor bijvoorbeeld het toetsen van een businessplan of bij vragen over marketingcommunicatie. Daarvoor hebben we uitstekende contacten met diverse lokale specialisten.

Waarom doen we dit? Allereerst om jong ondernemerschap kansen te bieden, maar ook omdat we verwachten dat nieuwe concepten bijdragen ook een nog aantrekkelijker centrum.

Als je gebruik wilt maken van onze (financiële) ondersteuning dan wordt aan starters gevraagd de plannen te presenteren aan een kleine commissie. Dit doen we ook om mooie plannen nog kansrijker te maken.

Enthousiaste starters met de ambitie een eigen winkel, horecaonderneming of atelier te runnen kunnen zich aanmelden door contact op te nemen met initiatiefnemer Jack van Lieshout. Voor meer informatie kun je hem ook altijd contacten!

‘Mijndroomwinkel’ wordt mede mogelijk gemaakt door de Kracht van Oss. Voor meer informatie over deze partner: www.dekrachtvanoss.nl 

Blurring

‘Blurring’ is het combineren van activiteiten binnen een onderneming op het gebied van horeca, winkel, cultuur, dienstverlening en andere functies. Hierbij worden dus verschillende branches met elkaar geïntegreerd. Je hebt deze leuke ‘winkels’ waarschijnlijk wel eens gezien tijdens je vakantie.

In Nederland was ‘blurring’ tot voor kort niet toegestaan. Een wetswijziging maakt het nu wel mogelijk. Wellicht liggen hier ook mooie kansen voor jouw droomwinkel!